Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanları taşlamak

Rüyada insanları taşlamak

Rüyada insanları taşlamak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, toparlanacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, maddi konuda zayıflayacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine alamet eder.

Rüyada insanları taşlamak gördüyseniz:

  • Etkili pozisyondaki kişilerin hayranlığını kazanabilir, dikkatlerini çekebilirsiniz ya da daha fazla toplum önünde olmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada insan taşlamak yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir insanı taşlamak bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, günden güne sorunlarının artacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada insanı taşlamak kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine işarettir.

Rüyada insanları taşlamak sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine tabir olunur.

Rüyada kabede şeytan taşlamak tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar taşlamak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına alamet eder.

Rüyada birilerini taşlamak elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hayvan taşlamak rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments