Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babaya yumruk atmak

Rüyada babaya yumruk atmak

Rüyada babaya yumruk atmak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada babaya yumruk atmak gördüyseniz:

  • Aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada babaya yumruk atmak aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada cama yumruk atmak duygularının ön plana çıkacağına, eve kapanacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnuna yumruk atmak kendisine yeni kısmetler sunacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşına yumruk atmak kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, ayrılanların birleşeceğine işarettir.

Rüyada aynaya yumruk atmak maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, iyilik ve güzellik bulacağına işarettir.

Rüyada birine yumruk atmak gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına inanılır.

Rüyada duvara yumruk atmak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada kadına yumruk atmak maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kalp kırmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments