Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğe dokunmak

Rüyada erkeğe dokunmak

Rüyada erkeğe dokunmak bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, çok mutlu olacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine rivayet eder.

Rüyada erkeğe dokunmak gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası kötü bir tecrübe anlamına gelebilir.

Rüyada bir erkeğin dokunduğunu görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğe dokunmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeğe dokunmak akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, borçları varsa ödeyeceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada erkeğe dokunmak sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına inanılır.

Rüyada erkeğin dokunduğunu görmek üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek organına dokunmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin göğsüne dokunmak maddi kayıpların olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeklik organına dokunmak büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, borcunun çok olacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments