Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dışkıya dokunmak

Rüyada dışkıya dokunmak

Rüyada dışkıya dokunmak çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dışkıya dokunmak gördüyseniz:

  • Şimdiden belli hükümlerde bulunmamalısınız.

Rüyada dışkıya dokunmak yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birinin dışkısını görmek fesat kimselerin çıkacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi dışkısını yemek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına inanılır.

Rüyada inek dışkısına basmak yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada inek dışkısı görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, hakkını yedirtmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kurumuş insan dışkısı görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada dışkıya basmak kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine yorulur.

Rüyada başkasının dışkısını temizlemek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments