Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytan tüyü koparmak

Rüyada şeytan tüyü koparmak

Rüyada şeytan tüyü koparmak çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına delalettir.

Rüyada şeytan tüyü koparmak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızdan faydalanabilir, sosyalleşebilir veya hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada şeytan tüyü görmek ticaretinin hızlanacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada şeytan tüyü koparmak elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kendisi için mal mülk alacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine işaret eder.

Rüyada yüzü tüylenmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına işarettir.

Rüyada tüylü bacak görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine delalettir.

Rüyada tüylerini temizlemek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, mutlu olacağına ve güleceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada tüyleri yakmak mahsullerin fazlalaşacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine yorulur.

Rüyada dilinde tüy görmek rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, çeşitleneceğine alamet eder.

Rüyada tüylü şeftali görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments