Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüylü şeftali görmek

Rüyada tüylü şeftali görmek

Rüyada tüylü şeftali görmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, kazancının eksileceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine işarettir.

Rüyada tüylü şeftali gördüyseniz:

  • Aslında, siz sadece teoride bazı şeyleri dile getirdiğiniz konusunda ısrarcı olmanıza rağmen, sizi yüzeysel algılayan ya da ciddiye almayan kişiler olabilir.

Rüyada tüysüz şeftali görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, kırgınlıklar yaşanacağına, yurtdışına gidileceğine delalet eder.

Rüyada tüylü şeftali görmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ayrılık yaşanacağına yorulur.

Rüyada tüysüz şeftali yemek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına alamet eder.

Rüyada şeftali çekirdeği yemek işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine tabir olunur.

Rüyada kurtlu şeftali yemek aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine işarettir.

Rüyada birinin şeftali verdiğini görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına yorulur.

Rüyada sepette şeftali görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere yorulmaktadır.

Rüyada küçük şeftali yemek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments