Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüylerini temizlemek

Rüyada tüylerini temizlemek

Rüyada tüylerini temizlemek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, gönül kapılarının açılacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tüylerini temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işlerinizi engellemeye çalışabilirler veya size karşı çıkmak konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada vücut tüylerini temizlemek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk tüyü temizlemek batıl amele, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine rivayet eder.

Rüyada tüy temizlemek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada bacak tüylerini temizlemek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tüyleri temizlemek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, kazancını katbekat arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada tüylerini temizlemek kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine işaret eder.

Rüyada yüzü tüylü görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada omuzda tüy görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments