Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüyleri yakmak

Rüyada tüyleri yakmak

Rüyada tüyleri yakmak yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, daha temkinli ve garantici olacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, yetkili bir göreve atanacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada tüyleri yakmak gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz nedeniyle aslında durumun gerektirmediği adımlar atabilirsiniz.

Rüyada tüyleri yakmak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyun tüylerini kesmek malın bereketinin artmasına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına işarettir.

Rüyada tüysüz köpek görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada bacak tüylerini almak işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada tavuk tüyü temizlemek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına yorulur.

Rüyada kaz tüyü yolmak evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda tüy koparmak maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tüyleri aldırmak bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments