Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tüyü görmek

Rüyada ayak tüyü görmek

Rüyada ayak tüyü görmek ikinci bir şans vereceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tüyü gördüyseniz:

  • Duygusal konular zamanınızı alıyor ya da sizi yavaşlatıyor olabilir.

Rüyada ayak tüyü görmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağında tüy görmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tüylü ip görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tüy almak başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada omuzda tüy görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada karnında tüy görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tüysüz aslan görmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına delalettir.

Rüyada bacak tüylerini temizlemek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments