Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüylü halı görmek

Rüyada tüylü halı görmek

Rüyada tüylü halı görmek duaların kabul olacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, köşeye sıkıştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada tüylü halı gördüyseniz:

  • Evinizde maddi durumunuzu olumlu etkileyecek değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada tüylü halı görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz tüylü halı görmek kederleneceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tüylü erkek görmek tekin olmayan işlere girileceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yüzünün tüylerini almak sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaz tüyü yorgan görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tüysüz şeftali görmek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına tabir olunur.

Rüyada tüylü şapka görmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk tüyü görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments