Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun tüy görmek

Rüyada uzun tüy görmek

Rüyada uzun tüy görmek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bilgi ile donanacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, enerjisini toplayacağına, işlerin kara geçeceğine, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına işaret eder.

Rüyada uzun tüy gördüyseniz:

  • Azimle konunun üzerine gidin.

Rüyada uzun tüy görmek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun tüylü köpek görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tüysüz deve görmek maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, evlatlarının hayırlı olacağına rivayet eder.

Rüyada bacaktaki tüyleri almak insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tüy aldığını görmek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tüylü bebek görmek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altında tüy görmek büyük bir işin sahibi olacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına delalettir.

Rüyada tüyleri ürpermek rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, kısmetinin bollaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments