Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytan tırnağı görmek

Rüyada şeytan tırnağı görmek

Rüyada şeytan tırnağı görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada şeytan tırnağı gördüyseniz:

  • Gerçekleri çarpıtmamakta fayda var.

Rüyada şeytan tırnağı kesmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada şeytan tırnağı görmek kişinin her türlü zenginliğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan kılığında şeytan görmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, canının kıymetini bileceğine rivayet eder.

Rüyada şeytanı insan gibi görmek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, geçimin kolaylaşacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına delalettir.

Rüyada kızını şeytan görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına yorulmaktadır.

Rüyada melek ve şeytan görmek kafasının da rahat edeceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada şeytanla dalga geçmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada şeytana dua etmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments