Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytanı kesmek

Rüyada şeytanı kesmek

Rüyada şeytanı kesmek kendisini çok iyi hissedeceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeytanı kesmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olsa da, bununla bağlantılı konularda borca girmek durumunda değilsiniz.

Rüyada şeytan kesmek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, kafasının rahatlayacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeytanı kesmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine tabir olunur.

Rüyada şeytan tırnağı kesmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, hayatının da zorlaşacağına tabir olunur.

Rüyada şeytan yada cin görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeytanla anlaşma yapmak yeni bir ilişkiye başlayacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine alamet eder.

Rüyada şeytana uymamak yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, dertlerin başlayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada şeytanlarla uğraşmak maddi kolaylığa ulaşacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına delalet eder.

Rüyada şeytan görmek doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments