Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytan işareti görmek

Rüyada şeytan işareti görmek

Rüyada şeytan işareti görmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, bir şeyden zarar görmeye, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, işlerinin sarpa saracağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına işarettir.

Rüyada şeytan işareti gördüyseniz:

  • Kişiselleştirmemekte fayda var.

Rüyada şeytan işareti görmek işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bereketli ve hayırlı olacağına delalettir.

Rüyada işaret parmağında yara görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada barış işareti görmek aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına inanılır.

Rüyada birini işaret etmek sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına inanılır.

Rüyada parmakla işaret etmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada kalp işareti görmek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada işaret parmağı kesildiğini görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına yorulur.

Rüyada el işareti görmek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments