Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el işareti görmek

Rüyada el işareti görmek

Rüyada el işareti görmek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada el işareti gördüyseniz:

  • Tartışmaya açık konulardan uzak durmaya özen göstermelisiniz, çünkü sinirleriniz üzerinizde olduğu için kendinizi kontrol edemeyebilirsiniz.

Rüyada el işareti görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ işaret parmağı görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada işaret fişeği görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada işaret parmakta yüzük görmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalettir.

Rüyada yüzüğü işaret parmağına takmak sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada trafik işareti görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sus işareti yapmak yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada illuminati işareti görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments