Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin kişiyi görmek

Rüyada sevmediğin kişiyi görmek

Rüyada sevmediğin kişiyi görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevmediğin kişiyi gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızın veya kontaklarınızın üzerinden geçip ilerlemelisiniz.

Rüyada sevmediği bir kişiyi görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevmediği kişiyi görmek ömür boyu devam edeceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, kavgaların biteceğine delalettir.

Rüyada sevmediğin kişiyi dövmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine delalet eder.

Rüyada sevmediğim kişileri görmek sayılacağına ve sevileceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevmediğin kişiyi görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine inanılır.

Rüyada sevmediği kişiyle kavga etmek başarısının artacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına delalettir.

Rüyada seni seven kişiyi görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments