Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediği kişiyi görmek

Rüyada sevmediği kişiyi görmek

Rüyada sevmediği kişiyi görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, iş öğreneceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediği kişiyi gördüyseniz:

  • Olumlu adımlar atabilirsiniz.

Rüyada sevmediğin kişi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada sevmediği kişileri görmek hayır duaları alınacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada en sevmediğin kişiyi görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevmediği kişiyle kavga etmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, sağlıklı ve zinde olacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada seni seven kişiyi görmek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, kulluk derecesinin artmasına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada sevmediği kişiyle evlenmek kendini yiyip bitireceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beni seven kişiyi görmek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğin kişiyi görmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments