Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediği kişiyle kavga etmek

Rüyada sevmediği kişiyle kavga etmek

Rüyada sevmediği kişiyle kavga etmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, kolaylık elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediği kişiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Spritüel konulara ilginiz artabilir, çevrenizdeki kişilere yardım etmekten keyif duymaya başlayabilir veya çevrenizden yardım görebilirsiniz.

Rüyada sevmediği kişiyle kavga etmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine alamet eder.

Rüyada sevmediği biriyle kavga etmek mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevmediğin biriyle kavga etmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada sevmediğin birisiyle kavga etmek anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, iş hayatında terfi alınacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğim biriyle kavga etmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına delalettir.

Rüyada sevmediğin bir insanla kavga etmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevmediğimiz biriyle kavga etmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada sevmediği kişileri görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments