Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğim kişileri görmek

Rüyada sevmediğim kişileri görmek

Rüyada sevmediğim kişileri görmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sevmediğim kişileri gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alıyor ya da olaylara fazla iyimser bakıyor olabilirsiniz.

Rüyada beni seven kişiyi görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin kişi görmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine inanılır.

Rüyada sevmediği kişileri görmek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada seven kişiyi görmek yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada en sevmediğin kişiyi görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevmediği kişiyle evlenmek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada sevmediğin kişiyi görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments