Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin iş arkadaşını görmek

Rüyada sevmediğin iş arkadaşını görmek

Rüyada sevmediğin iş arkadaşını görmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin iş arkadaşını gördüyseniz:

  • Vücudunuza gereken özeni göstermeyi ihmal etmeyin.

Rüyada sevmediğin iş arkadaşını görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğin biriyle arkadaş olmak ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada sevmediği arkadaşını görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada sevmediğin bir arkadaşını görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada sevmediğin arkadaş görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sevmediğin arkadaşı görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, üzgün olacağına, her geçen gün başarıların artacağına işarettir.

Rüyada hiç sevmediğin arkadaşını görmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına alamet eder.

Rüyada sevmediği arkadaşı görmek bir ortaklık kurulacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, yalan söylemeye delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments