Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin arkadaşı görmek

Rüyada sevmediğin arkadaşı görmek

Rüyada sevmediğin arkadaşı görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına delalettir.

Rüyada sevmediğin arkadaşı gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda sizi suçlamaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada sevmediğin arkadaşı görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, tazeleneceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına rivayet eder.

Rüyada sevmediğim bir arkadaşı görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya delalet etmektedir.

Rüyada hiç sevmediğin arkadaşını görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sevmediğin arkadaşları görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine yorulur.

Rüyada sevmediği arkadaşı görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada sevmediğin biriyle arkadaş olmak sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine yorulur.

Rüyada sevmediğin iş arkadaşını görmek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada sevmediğin arkadaşını görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, hanesindeki rızkın da artacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments