Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediği arkadaşını görmek

Rüyada sevmediği arkadaşını görmek

Rüyada sevmediği arkadaşını görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayallerinin suya düşeceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına alamet eder.

Rüyada sevmediği arkadaşını gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya düzenlemelerin sizi mutlu edip etmeyeceği konusunda kafanızda endişeleriniz olabilir.

Rüyada sevmediğin arkadaşları görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Rüyada sevmediği bir arkadaşı görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, güzel bir hayat süreceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevmediğin arkadaş görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına işarettir.

Rüyada sevmediğim bir arkadaşı görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevmediğin arkadaşı görmek yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, zenginliğinin artacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına delalet eder.

Rüyada sevmediği arkadaşı görmek büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine alamet eder.

Rüyada sevmediğin arkadaşını görmek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, aksiliklerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada sevmediğin bir arkadaşını görmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments