Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin biriyle arkadaş olmak

Rüyada sevmediğin biriyle arkadaş olmak

Rüyada sevmediğin biriyle arkadaş olmak karşılığını bulacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, patlama noktasına geleceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına işaret eder.

Rüyada sevmediğin biriyle arkadaş olmak gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmak istiyor ya da değişikliğin gerektiği yerleri görüyor olabilirsiniz.

Rüyada sevmediğim bir arkadaşı görmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine delalettir.

Rüyada sevmediğin arkadaşları görmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada sevmediği arkadaşı görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına delalet eder.

Rüyada sevmediğin arkadaş görmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin biriyle arkadaş olmak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada hiç sevmediğin arkadaşını görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine inanılır.

Rüyada sevmediğin arkadaşı görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, işlerinin istediği gibi olacağına, yakın çevresine fikir danışacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğin iş arkadaşını görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments