Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin arkadaş görmek

Rüyada sevmediğin arkadaş görmek

Rüyada sevmediğin arkadaş görmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, kalp kırıklığına neden olacağına, maddi gücünün eksileceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, zararların üst üste geleceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevmediğin arkadaş gördüyseniz:

  • Keskin yorumlardan kaçınmalı veya size yapılanları fazla ciddiye almamalısınız.

Rüyada sevmediği bir arkadaşını görmek kötü haberlerin alınacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, ticarette öne geçeceğine delalettir.

Rüyada hiç sevmediğin arkadaşını görmek rızkın ve kazancın artacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine delalet eder.

Rüyada sevmediği arkadaşını görmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevmediği bir arkadaşı görmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, kazançlı işler yapılacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sevmediğim bir arkadaşı görmek mutsuz olacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevmediğin biriyle arkadaş olmak yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına yorulur.

Rüyada sevmediğin arkadaş görmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına alamet eder.

Rüyada sevmediğin arkadaşını görmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, sayılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments