Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin bir arkadaşını görmek

Rüyada sevmediğin bir arkadaşını görmek

Rüyada sevmediğin bir arkadaşını görmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine inanılır.

Rüyada sevmediğin bir arkadaşını gördüyseniz:

  • Etkilemek istediğiniz kişiler varsa, daha az konuşmalı daha çok şey yapmalısınız.

Rüyada sevmediğim bir arkadaşı görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine işarettir.

Rüyada hiç sevmediğin arkadaşını görmek problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına alamet eder.

Rüyada sevmediğin iş arkadaşını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine, zor günlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada sevmediği arkadaşını görmek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevmediğin arkadaşı görmek bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada sevmediğin arkadaşları görmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına işarettir.

Rüyada sevmediği bir arkadaşı görmek elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada sevmediğin arkadaşını görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments