Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin biriyle konuşmak

Rüyada sevmediğin biriyle konuşmak

Rüyada sevmediğin biriyle konuşmak hayatının rast gitmeye başlayacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına inanılır.

Rüyada sevmediğin biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan ufak ya da büyük hiçbir fırsatı kaçırmamanızda fayda var.

Rüyada sevmediğin biriyle konuşmak atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına delalettir.

Rüyada sevmediğin biriyle telefonda konuşmak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada sevmediği biriyle konuşmak iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına inanılır.

Rüyada sevmediği birinden kaçmak alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada sevmediği biriyle yemek yemek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada sevmediği birini dövmek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada sevmediğin bir insanla kavga etmek çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, borçların ödeneceğine delalet eder.

Rüyada seven kişiyi görmek bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments