Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin biriyle telefonda konuşmak

Rüyada sevmediğin biriyle telefonda konuşmak

Rüyada sevmediğin biriyle telefonda konuşmak yolunda devam edeceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, kolay yollardan kazanacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına rivayet eder.

Rüyada sevmediğin biriyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeniz ileride pişmanlık duyabileceğiniz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada sevmediğin biriyle telefonda konuşmak komşular tarafından kötülenileceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevmediği biriyle konuşmak hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, dileklerinin kabul olacağına işarettir.

Rüyada sevmediğin biriyle konuşmak yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın biriyle telefonla konuşmak kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına delalettir.

Rüyada ölmüş dedeyle telefonda konuşmak sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, tüm isteklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babayla telefonda konuşmak işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada telefonla polisle konuşmak rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada telefonda polisle konuşmak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments