Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin bir insanla kavga etmek

Rüyada sevmediğin bir insanla kavga etmek

Rüyada sevmediğin bir insanla kavga etmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, evlat sahibi olunacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğin bir insanla kavga etmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun her alandaki gayretlerinizin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada sevmediğin bir insanla kavga etmek aydınlık bir döneme girileceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğin birisiyle kavga etmek sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına inanılır.

Rüyada sevmediği kişiyle kavga etmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, o kişiye zararının dokunacağına, her zaman şükür içinde olacağına delalet eder.

Rüyada sevmediğin biriyle kavga etmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına rivayet eder.

Rüyada sevmediği biriyle kavga etmek huzursuzluklar ile boğuşacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğim biriyle kavga etmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada sevmediğimiz biriyle kavga etmek sıkıntılı günler geçireceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevmediği insanı görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments