Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seven kişiyi görmek

Rüyada seven kişiyi görmek

Rüyada seven kişiyi görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine inanılır.

Rüyada seven kişiyi gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin üzerinden geçebilir, yeniden yazabilir, düzenleyebilir eksiklikleri gidermeye odaklanabilirsiniz.

Rüyada sevmediği kişiyle kavga etmek üzgün ve karamsar olacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına delalettir.

Rüyada sevmediği kişiyi görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada sevmediğin kişiyi dövmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevmediğin kişi görmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, saygınlık göreceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına alamet eder.

Rüyada sevmediğim kişileri görmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada seni seven kişiyi görmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye tabir olunur.

Rüyada en sevmediğin kişiyi görmek umutlarının biteceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada sevmediğin kişiyi görmek aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments