Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediği biriyle konuşmak

Rüyada sevmediği biriyle konuşmak

Rüyada sevmediği biriyle konuşmak önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevmediği biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda istikrar sağlamak için sizi yavaşlatan kişilerle aranıza mesafe koymanız gerekebilir.

Rüyada sevmediğin biriyle konuşmak büyük bir başarının elde edileceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına rivayet eder.

Rüyada sevmediği biriyle konuşmak korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada sevmediğin biriyle telefonda konuşmak işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada sevmediği biri tarafından öpülmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada sezeryanla doğum yapmak ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine rivayet eder.

Rüyada sev görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevmediğin birinden kaçmak daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulur.

Rüyada sizi seven birini görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments