Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin biriyle kavga etmek

Rüyada sevmediğin biriyle kavga etmek

Rüyada sevmediğin biriyle kavga etmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada sevmediğin biriyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Ufak şeyler üzerine dikkatinizi odaklayabilirseniz saklanmak istenen bazı konuların farkına varabilirsiniz.

Rüyada sevmediği kişiyle kavga etmek ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalettir.

Rüyada sevmediğin birisiyle kavga etmek işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına tabir olunur.

Rüyada sevmediğin biriyle kavga etmek yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada sevmediği biriyle kavga etmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada sevmediğim biriyle kavga etmek hayatına bakacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına delalet eder.

Rüyada sevmediğimiz biriyle kavga etmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, makbul olmayan işler yapacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına yorulur.

Rüyada sevmediğin bir insanla kavga etmek sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sevmediğin yemeği yemek işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments