Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğimiz biriyle kavga etmek

Rüyada sevmediğimiz biriyle kavga etmek

Rüyada sevmediğimiz biriyle kavga etmek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevmediğimiz biriyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Fırsatlar söz konusu olabilir, duygusal konular net düşünmenizi zorlaştırıyor.

Rüyada sevmediğin biriyle kavga etmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına delalet eder.

Rüyada sevmediğim biriyle kavga etmek umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına işaret eder.

Rüyada sevmediğin birisiyle kavga etmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, esenliği bulacağına delalet eder.

Rüyada sevmediğimiz biriyle kavga etmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada sevmediği kişiyle kavga etmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada sevmediğin bir insanla kavga etmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, korkularının sona ereceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada sevmediği biriyle kavga etmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yumurta seçtiğini görmek emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, insanların birbirine kenetleneceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments