Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğim biriyle kavga etmek

Rüyada sevmediğim biriyle kavga etmek

Rüyada sevmediğim biriyle kavga etmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine işarettir.

Rüyada sevmediğim biriyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Kendinizi işinize verebilirseniz sorunları kolayca çözebileceksiniz.

Rüyada sevmediği biriyle kavga etmek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada sevmediğimiz biriyle kavga etmek aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevmediğin bir insanla kavga etmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, günah işlemekten korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevmediği kişiyle kavga etmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğim biriyle kavga etmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına inanılır.

Rüyada sevmediğin biriyle kavga etmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevmediğin birisiyle kavga etmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevmediği arkadaşı görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments