Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin birisiyle kavga etmek

Rüyada sevmediğin birisiyle kavga etmek

Rüyada sevmediğin birisiyle kavga etmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, kazancının çok düşeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, birçok iş kapısının açılacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevmediğin birisiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Kontrolü elinde tutan kişilerle diyaloglarınızda dikkatli olmanız, önerilerinizi dahi diplomatik şekilde dile getirmeniz gerekiyor.

Rüyada sevmediğimiz biriyle kavga etmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada sevmediğim biriyle kavga etmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine inanılır.

Rüyada sevmediğin biriyle kavga etmek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, kişisel kavgaların son bulacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada sevmediğin birisiyle kavga etmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına işaret eder.

Rüyada sevmediği biriyle kavga etmek zorlukların biteceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına delalettir.

Rüyada sevmediği kişiyle kavga etmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevmediğin bir insanla kavga etmek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalet eder.

Rüyada sevmediğin bir akrabanı görmek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments