Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin yemeği yemek

Rüyada sevmediğin yemeği yemek

Rüyada sevmediğin yemeği yemek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, tüm özlemini gidereceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, yurtdışına gidileceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğin yemeği yemek gördüyseniz:

  • Yeni bir takım ortaklıklara girebilir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada sevmediği biriyle yemek yemek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevmediğin yemeği yemek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğin birine yemek vermek bunun için her gün şükredeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğin biriyle yemek yemek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, sözleri tutulacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beni seveni görmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada sevmediği birini sevmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin birine yardım etmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğimiz biriyle kavga etmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, başarıdan başarıya koşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments