Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediği bir arkadaşı görmek

Rüyada sevmediği bir arkadaşı görmek

Rüyada sevmediği bir arkadaşı görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, yarasını saracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevmediği bir arkadaşı gördüyseniz:

  • Potansiyelinizi fark etmeniz yeteneklerinizi farklı şekilde değerlendirmek istemenize neden olabilir.

Rüyada sevmediğim bir arkadaşı görmek işlerinde kara geçeceğine, işlerin düzgün gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin arkadaş görmek rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevmediği arkadaşını görmek rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, bekarlar için evlenmeye, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına rivayet eder.

Rüyada hiç sevmediğin arkadaşını görmek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sevmediğin arkadaşları görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevmediğin arkadaşını görmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevmediğin arkadaşı görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sevmediğin bir arkadaşını görmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments