Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğim bir arkadaşı görmek

Rüyada sevmediğim bir arkadaşı görmek

Rüyada sevmediğim bir arkadaşı görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine tabir olunur.

Rüyada sevmediğim bir arkadaşı gördüyseniz:

  • Güvenebileceğiniz kişilerle paylaşacağınız gerçekler çok önem olabilir.

Rüyada sevmediğin arkadaşını görmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, işlerinin toparlanacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevmediğin arkadaşları görmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına delalet eder.

Rüyada sevmediği arkadaşı görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevmediğin arkadaş görmek bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevmediğin bir arkadaşını görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, planların boşa gideceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada hiç sevmediğin arkadaşını görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevmediği bir arkadaşı görmek yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına delalettir.

Rüyada sevmediği arkadaşını görmek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments