Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediği bir arkadaşını görmek

Rüyada sevmediği bir arkadaşını görmek

Rüyada sevmediği bir arkadaşını görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada sevmediği bir arkadaşını gördüyseniz:

  • Öte yandan birtakım nedenlerle evinizi değiştirebilir veya evinizde değişiklikleryapabilirsiniz.

Rüyada sevmediği bir arkadaşı görmek bol bol hayır duası alınacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevmediğin arkadaş görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine işaret eder.

Rüyada sevmediğim bir arkadaşı görmek başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hiç sevmediğin arkadaşını görmek kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, en gösterişli arabalara bineceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevmediği bir arkadaşını görmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevmediğin arkadaşı görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevmediğin iş arkadaşını görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevmediğin arkadaşını görmek kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments