Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin birini ağlarken görmek

Rüyada sevmediğin birini ağlarken görmek

Rüyada sevmediğin birini ağlarken görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, zinde kalacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, ilişkiye huzurun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevmediğin birini ağlarken gördüyseniz:

  • Bazı beklenmedik gelişmelere karşı tedbirli olmakta da fayda var.

Rüyada sevmediğin birini ağlarken görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına inanılır.

Rüyada birinin seni sevmediğini görmek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevmediği bir arkadaşını görmek rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevmediğin biriyle evlendirilmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada sevmediği biriyle yemek yemek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada size seven birini görmek verimli işlere gireceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına delalet eder.

Rüyada sevmediği bir adamla evlenmek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada seni seven çocuğu görmek mevcut konforunun da devam edeceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments