Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin birinden mesaj almak

Rüyada sevmediğin birinden mesaj almak

Rüyada sevmediğin birinden mesaj almak çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, bolluk içinde yaşanacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada sevmediğin birinden mesaj almak gördüyseniz:

  • Uzun süreli imzalar atılabilir.

Rüyada sevmediğin birinden mesaj almak eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiden mesaj almak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada birinden mesaj aldığını görmek sıkıntılara neden olacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliye mesaj atmak çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada birine mesaj atmak buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada mesaj çekmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonda mesajlaştığını görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına işarettir.

Rüyada sevgiliden mesaj almak yüksek moral sahibi olunacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments