Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediği biriyle tartışmak

Rüyada sevmediği biriyle tartışmak

Rüyada sevmediği biriyle tartışmak eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, işlerin sürekli artacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, üzgün ve karamsar olacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına inanılır.

Rüyada sevmediği biriyle tartışmak gördüyseniz:

  • Bir süre için olaylara müdahale etmemenizde fayda var.

Rüyada sevmediği biriyle tartışmak çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sevmediğin birisiyle tartışmak sevgisinin artacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına yorulur.

Rüyada sevmediğim biriyle tartışmak rahat bir işe girileceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, duygularının karşılıklı olacağına yorulur.

Rüyada sevmediğin biriyle tartışmak dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneyle tartışmak dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada telefonda tartışmak aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada camide tartışmak beğenilen işlere imza atacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine işarettir.

Rüyada eski eşiyle tartışmak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments