Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının uçurumdan atladığını görmek

Rüyada başkasının uçurumdan atladığını görmek

Rüyada başkasının uçurumdan atladığını görmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, güç ve para kaybedeceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının uçurumdan atladığını gördüyseniz:

  • Bir girişimi, macerayı ya da ilişki veya iş birliğini olduğu şekliyle görebilir, hüsnükuruntulara kapılmadan kar zarar hesabı yaparak sonuç alabilirsiniz.

Rüyada uçurumdan denize atlamak herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine işaret eder.

Rüyada uçurumdan aşağı atlamak gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına işarettir.

Rüyada uçurumdan atladığını görmek hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan karşıya atlamak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının uçurumdan atladığını görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan suya atlamak varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada uçurumdan denize atladığını görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan atlamak yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments