Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle telefonda konuşmak

Rüyada sevgiliyle telefonda konuşmak

Rüyada sevgiliyle telefonda konuşmak kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, elindeki malların gideceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren gelişmeler maddi durumunuzu ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi bir sonraki seviyeye taşımanıza yardım edebilir.

Rüyada sevgilinin annesiyle telefonda konuşmak moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sürekli tartışacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Rüyada telefonda eski sevgiliyle konuşmak barış için adım atacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, işlerin ters gideceğine işarettir.

Rüyada telefonla eski sevgiliyle konuşmak işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyle telefonda konuşmak sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisiyle telefonda konuşmak yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada telefonla sevgiliyle konuşmak yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin babasıyla telefonda konuşmak zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments