Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin babasıyla telefonda konuşmak

Rüyada sevgilinin babasıyla telefonda konuşmak

Rüyada sevgilinin babasıyla telefonda konuşmak çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, saygısını toplayacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin babasıyla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizin olurunu sağlamak için ön hazırlık gerekebilir.

Rüyada sevgilinin babasıyla telefonda konuşmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine alamet eder.

Rüyada ölen babayla telefonda konuşmak işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, alim insanlardan sayılacağına, yeni iş kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonda babayla konuşmak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine işarettir.

Rüyada babayla telefonda konuşmak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine işarettir.

Rüyada babasıyla telefonda konuşmak kendisinin de bundan çok memnun olacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına yorulur.

Rüyada ölmüş babayla telefonla konuşmak düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babayla telefonda konuşmak küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasıyla telefonda konuşmak şansının geri döneceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments