Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içine düşmek

Rüyada suyun içine düşmek

Rüyada suyun içine düşmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun içine düşmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz kadar anlatın, uyarın veya işaretleri göstermeye çalışın sizi dinlemeyeceklerdir.

Rüyada akan suya düşmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bisikletle suya düşmek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok yüksekten suya düşmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına işarettir.

Rüyada suya düşmekten korkmak keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine delalet eder.

Rüyada uçakla suya düşmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada çamurlu suyun içine düşmek yeni bir hayat kurulacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına delalet eder.

Rüyada kar suyuna düşmek kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada havadan suya düşmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments