Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayı yavrusundan kaçmak

Rüyada ayı yavrusundan kaçmak

Rüyada ayı yavrusundan kaçmak büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, darlık içine düşeceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayı yavrusundan kaçmak gördüyseniz:

  • Görmediğiniz yerleri görebilir, seyahatlere çıkabilir veya bazı konularda ufkunuzu geliştirebilirsiniz.

Rüyada ayı yavrusundan kaçmak üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayı kaçmak aniden evlilik kararı alacağına, daha fazla para kazanacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine yorulur.

Rüyada ayı görüp kaçmak zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, güven kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada kutup ayısından kaçmak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına tabir olunur.

Rüyada ayı yavrusu emzirmek güzel işlere imza atacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, oldukça büyük başarılara yorulur.

Rüyada ayı yavrusunu görmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayı yavruları görmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına inanılır.

Rüyada yavru ayı beslemek yapılan işte yalnız kalınacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments