Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayı kaçmak

Rüyada ayı kaçmak

Rüyada ayı kaçmak kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayı kaçmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik engellemelere açık olmakla birlikte önemli kimselerin veya aile büyüklerinizin güçlendirici destekleri sizinledir.

Rüyada ayı yavrusundan kaçmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kutup ayısından kaçmak kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayı görüp kaçmak bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalettir.

Rüyada ayı kaçmak sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, daha isabetli kararlar alacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada kızgın ayı görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına yorulur.

Rüyada mart ayı görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada küçük ayı yıldızını görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, büyük kazanç elde edeceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evine ayı girdiğini görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments