Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle içki içmek

Rüyada sevgiliyle içki içmek

Rüyada sevgiliyle içki içmek işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, keyifli sohbetler edeceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle içki içmek gördüyseniz:

  • Sevgi kazanmak için para harcamanız gerekmiyor.

Rüyada sevgiliyle içki içmek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada şişeden içki içmek sorunlarının artacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sek içki içmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada içki içmek pişman olmak işe ve aşa kavuşacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada oruçlu iken içki içmek mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasıyla içki içmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına yorulur.

Rüyada bilmeyerek içki içmek hayırlı olayların yaşanacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, son model arabaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada içki şişesinden içki içmek etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, takdir edileceği işler yapacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments