Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu iken içki içmek

Rüyada oruçlu iken içki içmek

Rüyada oruçlu iken içki içmek çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, verimliliğinin de artacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken içki içmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu geliştirmenize yardımı dokunabilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada oruçlu iken içki içmek beyaz ise güzel bir haber alınacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken şarap içmek yönetici makamına geleceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına işaret eder.

Rüyada oruçlu iken ayran içmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, fikirlerinin can bulacağına, daha geniş rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken çay içmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada oruç iken çay içmek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada oruçlu iken kahve içmek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu iken unutarak su içmek huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken sigara içmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, insan sevindireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments