Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş biriyle buluşmak

Rüyada ölmüş biriyle buluşmak

Rüyada ölmüş biriyle buluşmak hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına işarettir.

Rüyada ölmüş biriyle buluşmak gördüyseniz:

  • Kendini daha fazla düşünmen sevdiğin ile arandaki olumlu diyaloğu bozabilir.

Rüyada sevgilisiyle buluşmak yaşam refahının düşeceğine, kendine geleceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölülerle buluşmak değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, can derdine düşeceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine delalet eder.

Rüyada birisiyle buluşmak sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş biriyle buluşmak o masumların bedduasını alacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına inanılır.

Rüyada bir arkadaşla buluşmak zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, borçların artacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşlarla buluşmak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle buluşmak üzerinde kafa yoracağına, çok kötü günler geçireceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğiyle buluşmak yeni yollara girileceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments